Energie en duurzaamheid: zonne-energie voor bedrijven

Gepost op: 13 juli 2017

Delen

Als wij het over duurzaamheid hebben, hebben wij het al snel over zonne-energie. Het is fantastisch om al uw benodigde stroom voor uw bedrijf via zonnepanelen op het dak van uw kantoor of fabriek geleverd te krijgen. De stroom hoeft niet meer op een andere plek in Nederland te worden opgewekt en dan getransporteerd te worden naar uw adres. Gewoon binnen handbereik opgewekte energie! Vanaf uw eigen dak. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat nog niet iedereen gebruikt maakt van zonne-energie. In verscheidene landen in Europa kunt u gigantische zonnecentrales tegenkomen. Hele velden zonnepanelen die schone elektriciteit opwekken. Doe mee en ontdek die voordelige en duurzame zonne-energie voor bedrijven. Het is (als het eenmaal aangelegd is) gratis gebruik maken van de warmte en energie van de zon. Bovendien vallen de installatiekosten tegenwoordig ook erg mee. De zonnepanelen worden steeds goedkoper in aanschaf en meer en meer installateurs hebben zich inmiddels gespecialiseerd in de aanleg ervan.  

Duurzame energie voor bedrijven

Niet alleen particulieren, maar ook steeds meer verantwoordelijke ondernemers zoals u beginnen zich zorgen te maken over het milieu. En terecht natuurlijk, want u wilt toch een schone wereld overdragen aan uw kinderen. En veel van onze kinderen zullen als ze wijs zijn uiteindelijk toch voor die bedrijven kiezen en daarom moeten we zulke innoverende ondernemingen voortzetten. Op een schone manier en op een duurzame manier, welteverstaan. Wij willen namelijk allemaal dat de aarde een schonere plek wordt en een fijne plek blijft om te leven. Daarom is het van het grootste belang er voor te zorgen dat bedrijven duurzame energie gebruiken. Zonne-energie voor bedrijven is duurzame energie!  

Uw eigen energie opwekken

U kunt met uw bedrijf uw eigen energie opwekken. Wel eens aan gedacht? De zon is, tenminste voor de volgende paar miljard jaar, een onuitputtelijke bron van gratis energie. Schoner dan schoon en absoluut duurzaam. In het laatste decennium zijn de prijzen van de zonnepanelen met maar liefst tachtig procent gedaald! U kunt dus niet zeggen dat zonne-energie voor bedrijven duur is, maar wel dat het duurzaam is. Bovendien kunt u ook nog eens rekenen op verschillende subsidie mogelijkheden en zult u kunnen genieten van een aantrekkelijk belastingtechnisch voordeel. Daarnaast kunt u uw klanten laten weten dat u verantwoord en duurzaam aan het ondernemen bent. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een hele mond vol, maar wel een veelgebruikte term vandaag de dag. Maak er een begin mee, ga met zonne-energie voor bedrijven starten en wordt maatschappelijk verantwoord ondernemer. Laat het weten op uw website en middels al uw brochures en bedrijfspresentaties en u zult er ook nog nieuwe klanten mee winnen.